Jeugdvereniging +16 'Soli Deo Gloria'

Wij zijn een enthousiaste groep jongeren van 16 jaar en ouder, en hebben ongeveer een keer in de twee weken een JV-avond. We beginnen als we zin hebben, maar de streeftijd is 19.45. Na tienen ben je vrij om weer naar huis te gaan.
Het is altijd onwijs gezellig, maar er zijn ook serieuze momenten. Voor de pauze hebben we over het algemeen een moment van bezinning, om na de pauze met koffie en gebak(!) iets totaal anders te doen. Knotsgekke activiteiten zijn ons niet vreemd.


Met 37 jongeren uit de gemeente een midweek op zeilkamp!

Vast item op onze agenda is het jaarlijkse kamp. Dit wordt in de meivakantie georganiseerd voor alle jongeren uit onze gemeente. We zijn al een keer een midweek op zeilkamp geweest, maar ook een outdoorkamp stond al eens op de agenda.

Elk kwartaal is er nog de preekbespreking op zondag in de kerk, maar vaak organiseren we ook tussendoor een preekbespreking bij iemand thuis.

Ook is er drie keer per jaar de door de Jeugdbond en de lokale commissie georganiseerde Check-in in onze kerk, en natuurlijk het jaarlijkse Paasappèl. Voor meer informatie, klik even hier.

Je hebt nu natuurlijk onwijs veel zin om ook een keertje te komen, maar wat nu? Kom gewoon een keer binnenlopen, of stuur een mailtje (jvsolideogloria+16@rehobothkerkzeist.nl)!

 

Kerkdiensten
Elke zondag
om 10.00 en 18.30 uur

Dagelijks Woord
En de bijl ligt ook alrede aan den wortel der bomen; alle boom dan die geen goede vrucht voortbrengt, wordt uitgehouwen en in het vuur geworpen.
Lukas 3:9

Agenda
19 dec Bijbellezing
25 dec Eerste Kerstdag
26 dec Tweede Kerstdag
26 dec Kerstviering voor Jeugd en Gemeente
31 dec Oudjaarsdienst
1 jan Nieuwjaarsdienst

Inloggen