Jeugdvereniging +16 'Soli Deo Gloria'

Wij zijn een enthousiaste groep jongeren van 16 jaar en ouder, en hebben ongeveer een keer in de twee weken een JV-avond. We beginnen als we zin hebben, maar de streeftijd is 19.45. Na tienen ben je vrij om weer naar huis te gaan.
Het is altijd onwijs gezellig, maar er zijn ook serieuze momenten. Voor de pauze hebben we over het algemeen een moment van bezinning, om na de pauze met koffie en gebak(!) iets totaal anders te doen. Knotsgekke activiteiten zijn ons niet vreemd.


Met 37 jongeren uit de gemeente een midweek op zeilkamp!

Vast item op onze agenda is het jaarlijkse kamp. Dit wordt in de meivakantie georganiseerd voor alle jongeren uit onze gemeente. We zijn al een keer een midweek op zeilkamp geweest, maar ook een outdoorkamp stond al eens op de agenda.

Elk kwartaal is er nog de preekbespreking op zondag in de kerk, maar vaak organiseren we ook tussendoor een preekbespreking bij iemand thuis.

Ook is er drie keer per jaar de door de Jeugdbond en de lokale commissie georganiseerde Check-in in onze kerk, en natuurlijk het jaarlijkse Paasappèl. Voor meer informatie, klik even hier.

Je hebt nu natuurlijk onwijs veel zin om ook een keertje te komen, maar wat nu? Kom gewoon een keer binnenlopen, of stuur een mailtje (jvsolideogloria+16@rehobothkerkzeist.nl)!

 

Kerkdiensten
Elke zondag
om 10.00 en 18.30 uur

Dagelijks Woord
En Mozes zeide: Ik zal mij nu daarheen wenden en bezien dat grote gezicht, waarom het braambos niet verbrandt. Toen de HEERE zag dat hij zich daarheen wendde om te bezien, zo riep God tot hem uit het midden van het braambos en zeide: Mozes, Mozes. En hij zeide: Zie, hier ben ik.
Exodus 3:3,4

Agenda
24 jan Bijbellezing
6 feb Papiercontainer
7 feb Bijbellezing
7 feb Papiercontainer
21 feb Bijbellezing
6 mrt Papiercontainer

Inloggen